Bekijk onze vacature opties

Op zoek naar de ideale kandidaat? Adverteren bij VakantieWerkOnline.nl is dé manier om de beste kandidaten te werven. We helpen je snel én effectief. Kies hieronder het type vacature dat het beste bij uw bedrijf past. Gebruik de pijltjes aan de zijkant om de rest van het aanbod te zien. Kijk, vergelijk en choose wisely!


Bereik snel geschikte kandidaten voor je vacature met marketing

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om geschikte kandidaten te bereiken middels marketing campagnes. Denk hierbij aan het verzenden van een mailing in de huisstijl van uw organisatie of de templates van VakantieWerkOnline.nl, het extra onder de aandacht brengen van uw vacature op Facebook en het publiceren van een artikel over uw bedrijf/vacature . Alles wordt volledig verzorgd door uw accountmanager. Zo werft u nog sneller en doelgerichter.

Mailing versturen
Plaats Topjob

Plaats uw logo op de site

VakantieWerkOnline.nl biedt de mogelijkheid om met uw bedrijfslogo op de homepage van een van de jobboards te staan. Zo genereert u meer aandacht voor uw vacatures én uw bedrijf. Via 1 druk op de knop kunnen kandidaten uw vacatures op 1 pagina terugvinden. Het is mogelijk om deze pagina geheel op de look & feel van uw bedrijf te passen.


CV Database toegang: Neem direct contact op met toptalent

Zoek direct in onze cv database naar interessante kandidaten voor uw openstaande vacatures. U kunt kandidaten direct benaderen via e-mail, WhatsApp of telefoon. Zo heeft u nog meer invloed op het wervingsproces.

Maak direct een selectie in onze cv database
De VakantieWerkOnline.nl cv database
Vacature vernieuwingen

Vacature vernieuwingen: Plaats uw vacature zelf omhoog in de zoekresultaten

U kunt uw vacatures vernieuwen en op deze manier bovenaan de zoekresultaten plaatsen. Vernieuwingen leveren u sneller, meer sollicitaties op. Zo kunt u nog sneller uw openstaande vacatures invullen. Uw VakantieWerkOnline.nl accountmanager neemt dit proces volledig uit uw handen.

Wil je je vacature plaatsen, verlengen of meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op.
Wij zijn bereikbaar op 023 - 8000 180

PLAATS VACATURE